تفاهم نامه همکاری دانشگاه جامع علمی کاربردی آذربایجان غربی با صندوق کارآفرینی امید امضاء شد

۰۳ اسفند ۱۳۹۸ | ۱۷:۵۵ اخبار سال ۱۳۹۸

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان آذربایجان غربی دکتر رسولی صدقیانی رئیس این دانشگاه در آیین تجلیل از دانش آموختگان برگزیده دانشگاه جامع علمی کاربردی استان گفت: دانشگاه جامع علمی کاربردی از نظر اشتغال جوانان و دانش اموختگان وضعیت خوبی داشته وهم اکنون 70 درصد از دانش اموختگان این دانشگاه مشغول به کار هستند که علت این مساله نیز بر تاکید دانشگاه به مهارت آموزی کارآموزان مربوط می‌شود و بیشتر بیکاری ما در دانشگاه هایی که اموزش آنها به صورت تئوری است.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان به حمایت این دانشگاه از دانش اموختگان خود اشاره کرد و این نوید را داد: از دانش آموختگان دانشگاه جامع علمی کاربردی طبق تفاهم نامه منعقد شده با صندوق کارآفرینی امید با ارائه وام یکصد میلیون تومانی حمایت خواهد شد.

این مسئول با بیان اینکه دانشگاه فنی وحرفه ای با دانشگاه جامع علمی کاربردی در آموزش های مهارتی کشور همگام و همراه  هم هستند افزود: خوشبختانه تعامل خوبی با دانشگاه فنی وحرفه ای  و دانشگاه جامع علمی کاربردی برقراربوده و زمان آن رسیده است تا به دانش اموختگان خود بیشتر بها دهیم و قطعا با اعتماد به این قشر جوان و پرانرژی بسیاری از مشکلات کشور حل خواهند شد.

سپس دکتر آخوندزاده رئیس صندوق کارآفرینی امید آذربایجان غربی با بیان اینکه طرح کارآفرین شو در دانشگاههای علمی کاربردی کشور برگزار می شود خاطرنشان کرد: برخی از ایده های دانشگاهی به دلیل کمبود منابع مالی عملیاتی نشده اند که با اجرای این طرح، صندوق کار آفرینی امید اقدام به حمایت از این ایده ها خواهد کرد.

در همین راستا در حاشیه آیین تجلیل از دانش آموختگان برگزیده دانشگاه جامع علمی کاربردی استان، این دانشگاه با  صندوق کار آفرینی امید استان تفاهم نامه برگزاری کار آفرین شوی تخصصی با قابلیت شتاب دهنده گی به کسب و کارهای خلاقانه و نو پا را با هدف تعامل و هم افزایی دانش جهت ایجاد اشتغال پایدار، حمایت از تولید انبوه و افزایش ظرفیت اشتغالزایی در بخش فعالیت های مربوط به حوزه جوانان و حمایت از افراد توانمند و کارآفرین واجد شرایط در ایجاد کسب و کارهای ارزش آفرین با رویکرد تکمیل و توسعه زنجیره ارزش محصول و فعالیت های شبکه ای بازار محور را منعقد کرد.

بر اساس این گزارش افراد برگزیده در صورت دارا بودن شرایط لازم مطابق با ضوابط و دستور العمل های جاری صندوق که در پایگاه الکترونیکی www.karafariniomid.ir در دسترس عموم می باشد، می توانند از تسهیلات قرض الحسنه اشتغال جهت راه اندازی کسب و کار مطابق ایده ارائه شده بهرمند گردند.

گفتنی است برای کسب اطلاعات بیشتر در این خصوص داوطلبان می توانند به واحد امور پژوهش و فناوری دانشگاه جامع علمی کاربردی استان مراجعه نمایند.