ثبت نام دوره های تک پودمان علمی کاربردی ویژه کارکنان وظیفه نیروهای مسلح آغاز شد

۲۷ بهمن ۱۳۹۸ | ۱۲:۵۸ اخبار سال ۱۳۹۸

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان آذربایجان غربی در راستای تفاهم نامه همکاری فی مابین  ستاد کل نیرو های مسلح و دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور به منظور ایجاد شرایط و ظرفیت های مناسب توانمند سازی و مهارت افزایی سربازان حین خدمت وظیفه عمومی، بستر سازی آینده شغلی و استفاده بهینه از اوقات فراغت سربازان، تحصیل سربازان در دوره های پودمانی علمی کاربردی میسر گردیده است. بر اساس این گزارش از روز شنبه ۲۶ بهمن الی ۵ اسفند ۹۸ ثبت نام دوره های پودمانی سربازان وظیفه در حین خدمت در مرکز علمی کاربردی فرماندهی انتظامی استان آذربایجان غربی به عنوان یکی از مراکز منتخب کشور در ۹ رشته صورت می پذیرد.  لذا علاقه مندان دارای مدرک دیپلم با مراجعه به سامانه ساتب دانشگاه جامع علمی کاربردی به آدرس https://sateb.uast.ac.ir/ دفترچه راهنما را مطالعه و فرم ثبت نام را تکمیل سپس به همراه مدارک ذکر شده حضورا به آدرس ارومیه اول جاده سلماس خ شهید قلی پور جنب اداره اماکن عمومی مرکز آموزش علمی کاربردی انتظامی مراجعه نمایند. گفتنی است در صورت عدم دسترسی داوطلبان به اینترنت، امکانات ثبت نام در این مرکز فراهم شده است. شایان ذکر است امتیازاتی نظیر تخفیف شهریه ۵۰ درصدی، ارائه گواهی نامه معتبر در پایان دوره تک پودمان، تجمیع تک پودمانهای مرتبط و ارائه مدرک کاردانی، امکان گذراندن دوره های تک پودمان باقی مانده پس از پایان خدمت سربازی در مراکز  علمی کاربردی، برگزاری کلاس ها در ساعات غیر اداری برای ثبت نام کنندگان در نظر گرفته شده است.