دومین سوگواره عاشورایی قتیل العبرات منطقه ۳ دانشگاه به میزبانی آذربایجان غربی برگزار شد

۱۶ مهر ۱۳۹۸ | ۱۲:۴۱ اخبار سال ۱۳۹۸

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علمی کاربردی آذربایجان غربی روز یکشنبه مورخه 14/7/98 مراسم تعزیه خوانی سوگواره عاشورایی قتیل العبرات منطقه3 دانشگاه جامع علمی کاربردی با حضور اساتید، کارکنان و دانشجویان این دانشگاه در محل مرکز آموزش علمی کاربردی امام حسین (ع) ارومیه  برگزار گردید.

در این مراسم دکتر عباسیان رئیس مرکز آموزش علمی کاربردی امام حسین (ع) ضمن خیر مقدم به میهمانان با وصف قتیل العبرات (کشته شده اشکها) گفت: امام حسین(ع) 1400 سال قبل انقلابی که نه تنها برای شیعه بلکه برای کل بشریت است را بوجود آوردند و این انقلاب عظیم هر سال رنگین تر از سال قبل می شود.

حجت السلام والمسلمین کفیلویی استاد حوزه و دانشگاه نیز به بیان حوادث عاشورا و کربلا و قیام امام حسین(ع) و تاثیر این قیام در مکاتب بشری و اوضاع و شرایط جوامع در عصر ظهور امام زمان (عج) پرداخت.

در ادامه وهاب آقازاده مداح اهل بیت (ع) و گروه سرود مداحان کوثر با نفسهای گرمشان مجلس سید و سالار شهیدان را زینت بخشیدند. همچنین گروه تعزیه خوانی سوگواره عاشورائی قتیل العبرات از استان آذربایجان شرقی نیز از دیگر گروه های هنری بودند که در این مراسم به اجرای برنامه پرداختند.

گفتنی است اجرای این مراسم مذهبی توسط فاطمه خلیل دخت مجری توانمند استان بود.