جلسه شورای تعامل روسای مراکز استان با حضور مشاور عالی رئیس دانشگاه علمی کاربردی کشور برگزار شد

۱۳ اسفند ۱۳۹۷ | ۱۱:۰۲ سال ۱۳۹۷ ریاست

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان آذربایجان غربی روز پنج شنبه مورخه 9/12/97 جلسه شورای تعامل و هم فکری روسای مراکز آموزش علمی کاربردی استان با حضور دکتر جواد فرهودی مشاور عالی رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور و دکتر رسولی صدقیانی رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان در محل ستاد استانی برگزار شد.

در این جلسه مشاور عالی رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور گفت: یکی از راهکارهای دانشگاه برای حفظ و ارتقاء کیفیت آموزش های مهارتی، ورود مراکز آموزشی به یک مجموعه منظم و منسجم تحت عنوان یک مرکز آموزش جامع بصورت هولدینگ می باشد که در این صورت با ایجاد یک فضای رقابتی سالم، دانشگاه را کاملا در مسیر و رسالت اصلی خود قرار خواهد داد.

وی در ادامه افزود: برای حل معضل مدرک گرایی و برون رفت از بحران بیکاری فارغ التحصیلان دانشگاهی در سطح جامعه بایستی کلیه دانشگاههای کشور آموزش های مهارتی را سرلوحه کار خود قرار دهند که خوشبختانه در این خصوص این دانشگاه با مجموع آمار 74% فارغ التحصیلانی که جذب بازار کار شده اند توانسته عملکرد مناسبی را در این زمینه داشته باشد.

دکتر رسولی صدقیانی رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان نیز ضمن قدردانی از روسای مراکز آموزشی به جهت شرکت در آیین تجلیل از دانش آموختگان دانشگاه، افزود: روسای مراکز در خصوص برگزاری دوره های توانمند سازی روساء و سرپرستان مراکز علمی کاربردی پیشنهادات خود را ارائه دهند.

در ادامه این جلسه هر یک از روسای مراکز در خصوص موارد مختلف و فعالیت مرکز آموزشی نقطه نظرهای خود را بیان کردند.