رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان: ثبت نام دوره های کاردانی تا ۱۳ بهمن ماه ادامه دارد

۰۷ بهمن ۱۳۹۷ | ۱۵:۴۰ سال ۱۳۹۷ ریاست

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی آذربایجان غربی روز یکشنبه مورخه 7/11/97 دکتر رسولی صدقیانی رئیس این دانشگاه گفت: ثبت نام دوره های بدون آزمون کاردانی ناپیوسته نظام آموزش مهارتی پذیرش بهمن ماه 1397 دانشگاه جامع علمی کاربردی که از روز دوشنبه یکم بهمن ماه آغاز شده تا روز شنبه 13 بهمن ادامه خواهد داشت. وی افزود: ثبت نام پذیرش بهمن امسال در راستای تکمیل ظرفیت رشته های پذیرش مهر ماه 1397 دانشگاه خواهد بود و لذا داوطلبین با مراجعه به پایگاه الکترونیکی سازمان سنجش آموزش کشور و اطلاع از رشته های مورد پذیرش نسبت به ثبت نام اقدام کنند. رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان در ادامه گفت: پذیرش بهمن ماه 1397دانشگاه جامع علمی کاربردی استان آذربایجان غربی شامل 86 کد رشته محل در 13 مرکز آموزشی می باشد.