برگزاری همایش بزرگداشت روز معلم به میزبانی واحد استانی

۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۳ | ۱۴:۳۰ اخبار شیرپوینت
برگزاری همایش بزرگداشت روز معلم به میزبانی واحد استانی

به گزارش روابط عمومی واحد استانی ساعت 10:30 روز شنبه مورخه 13/2/92 همایش بزرگداشت هفته معلم و مقام استاد با حضورسرپرست واحد استانی و کلیه روسای مراکز، کارکنان و اساتید دانشگاه علمی کاربردی واحد استانی در محل سالن آمفی تئاتر خانه جوان ارومیه برگزار شد. دراین مراسم که تحت عنوان آیین تجلیل از اساتید نمونه و ممتاز دانشگاه علمی کاربردی واحد استانی برپا شد از اساتید برتر این دانشگاه با اهداء لوح و هدایایی تقدیر و تمجید بعمل آمد. در ابتدای مراسم دکتر تاجیک سرپرست واحد استانی با عرض تبریک و گرامیداشت این روز محضر اساتید گرانقدر و حضار، با اشاره به مقام و شان حرفه معلمی درجایگاه و ساختار تربیتی انسانها، این شغل را ازبنیادی ترین و تاثیر گذارترین عوامل پیشرفت مادی و معنوی جوامع بشری در طول تاریخ عنوان کردند و افزودند که بدون وجود افراد دلسوز و فداکار که هدف و نیتی غیر از تعالی و بیداری جوامع بشری نداشته اند ترقی و حرکت رو به رشد برای نسل بشر غیر متصور و غیرعملی بود. حجت الاسلام کفیلویی استاد حوزه و دانشگاه نیز به عنوان سخنران مهمان این مراسم نیز با تبریک روز و هفته معلم از معلمین و اساتید به عنوان خادمان بی ادعا و بی بدیل در آموزش و تربیت انسانها یاد کردند. ایشان با توجه به نقش تربیتی و هدایتی انسان از دیدگاه مکتب اسلام، جایگاه وموقعیت معلمی را بسیار ویژه و خطیرخواندند و افزودن با این جایگاه و منصب تا مرحله ای می توان حرکت کرد که حیات جهان را با آن رقم زد و سرنوشت آن را تایید کرد. ایشان در ادامه با مقایسه مکاتب و تئوریهای فلسفی و فکری بشری با دین مبین اسلام به نقض و ناتوانی آشکار و ساختار متزلزل این مکاتب پرداختند و افزودند مشکلات دنیای امروز غرب و کل جهان از پس همین پرده نشات گرفته و تا ابقاء آن تداوم خواهد یافت. این مراسم با ارائه برنامه هایی از جمله اجراهای گروه تواشیح طوبی همراه شد که فضای دلنشین و معنوی این محفل را دو چندان نمود. برنامه انتهایی و اصلی این همایش، آیین تجلیل و تمجید از اساتید نمونه و برتردانشگاه بود که محور اصلی  این همایش را تشکیل می داد. در این آیین از اساتید نمونه و برتر معرفی شده، به طور ویژه از طرف روسای مراکز و سرپرست واحد استانی با ارائه هدایایی تقدیر و تشکر به عمل آمد.